Cautare

4043 de rezultate pentru "numere de telefon contact rapid" (2.69 secunde)
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Arcului de Triumf si P-ta. ... Kiseleff de catre manifestanti; ... incepand cu ora 14.30, banda I de circulatie, de la P-ta.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Presedintele Basescu a explicat ieri ca a decis sa accepte propunerea PD-L pentru postul de premier, Emil Boc, si sa nu mai prelungeasca discutiile cu partidele pe subiectul sefului executivului, deoarece Romania are nevoie urgenta de un guvern pentru a asigura primirea transelor de la FMI.
Presedintele Basescu a explicat ieri ca a decis sa accepte propunerea PD-L pentru postul de premier, Emil Boc, si sa nu mai prelungeasca discutiile cu partidele pe subiectul sefului executivului, deoarece Romania are nevoie urgenta de un guvern pentru a asigura primirea transelor de la FMI.
Un an interesant Cred ca, dupa Anul Nou, ne asteapta miscari interesante in tintarul politic de la noi. ... Dincolo de retorica de uz electoral a asumarii unei anumite asezari ideologice, in mod traditional deja, trasarea liniei frontului a depins de pozitionarea formatiunilor politice in raport cu Cotroceniul.
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) si compania americana Transfer Rapid LLC au lansat zilele acestea un serviciu destinat cetatenilor romani care doresc sa transfere rapid bani in tara.
Pentru al patrulea an consecutiv, sistemul BlueGene al IBM a fost desemnat cel mai rapid computer din lume.
În functie de cât de repede si de usor obtineti un credit, trebuie sa platiti mai multi sau mai putini bani catre banca.
Capacitatea de transport feroviar de calatori va fi suplimentata cu prilejul zilei de 1 mai, prin introducerea a 20 de trenuri pe rutele cele mai solicitate.
In circulatia trenurilor de calatori vor interveni modificari, incepand cu data de 10 august, pentru adaptarea ofertei de transport la necesitatile publicului calator. Potrivit Ministerului Transporturilor, incepand cu data de 10 august, vor fi anulate:
Lucescu este internat de sase zile la Spitalul Universitar din Capitala si nu doreste sa urmeze programul de recuperare indicat de doctori.
Rebelion in stil ultras Pe o vreme caineasca, aproximativ 400 de suporteri din toata tara au protestat sambata la Sibiu, intr-un miting autorizat, contra unor prevederi ale Legii 4 care reglementeaza modul in care ultrasii se pot manifesta pe stadion.
FC Vaslui - Rapid Bucuresti, scor 0-1, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei Echipa Rapid Bucuresti a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia FC Vaslui, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei - Timisoreana.
Au mai ramas Dinamo si Rapid, in functie de finala Cupei Romaniei. CFR Cluj va juca turul 3 prelimimar al Ligii Campionilor, fiind prezenta in urna campionilor, a capilor de serie.
Sebastian Ghita, noul patron de la Rapid Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au cedat 50% din actiunile clubului omului de afaceri Sebastian Ghita, informeaza GSP.ro.
Laptop-ul iti da batai de cap? Cateva sfaturi cum il poti imbunatati Sa spunem ca ai un laptop vechi de 3-4 ani, poate un pic mai mult, a carui configuratie nu depaseste 2 GB in memorie RAM si 250 GB spatiu de stocare, pe un hard-disk lent si amarat.
Bolile diareice sunt de obicei trecatoare si fara urmari grave, insa simptomele lor devin de-a dreptul chinuitoare daca nu sunt tratate rapid. ... Iata de ce este esential sa avem la indemana un remediu rapid si eficient in caz de diaree.
Cu diareea la copil nu-i de joaca! Boala diareica reprezinta a doua cauza de imbolnavire si mortalitate la copiii sub 5 ani. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, la nivel mondial, peste 700.000 de copii isi pierd viata, anual, din cauza diareei.
Il poti folosi pentru a incalzi cafeaua, ceaiul sau mancarea trimisa de acasa, insa ai putea gati mult mai multe retete decat ti-ai imaginat cu ajutorul unui cuptor cu microunde. ... Rapid si ieftin. Doar pune niste branza pe foile de tortilla si baga-le la microunde.
SEMNE DE ALARMA: ... Interventia rapida reduce semnificativ riscul de dizabilitate sau deces. ... (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112!
google-analytics.com